Second place is first looser? Maybe not: Yohan Blake Richard Mille Tourbillon


Att “second place is first looser” är ju något vedertaget inom de flesta områden, framförallt i sportens värld. Men det behöver inte alltid vara så. I varje fall inte om man heter Yohan Blake, kommer från paradisön Jamaica, diggar reggae och springer snabbare än de allra flesta.

Yohan Blake är på väg att springa in i historieböckerna med en Richard Mille Tourbillon på armen

Årets OS final på 100 meter var en riktigt nagelbitare. Skulle världens snabbaste man, “Lightning” Bolt ta hem segern? Ingenting var förutbestämt, framförallt inte när hans landsman Yohan Blake redan slagit Bolt två gånger tidigare. Ni vet ju alla hur det gick: Bolt slutade såklart på förstaplats och Yohan fick nöja sig med silver. Men lika glad för det var Yohan, troligtvis på grund av att han under själva loppet bar en Richard Mille Tourbillon värd 3 miljoner kronor.

Två glada medaljörer och två glada klockmärken: Yohan Blake med Richard Mille och Usain Bolt som vanligtvis bär Hublot.

Rickard Mille har ju i och med detta klivit in som en självklar aktör bland stora sportstjärnor. Sedan tidigare har de gjort en klocka för tennis (RM027) med Rafael Nadal som affischnamn och en för golf (RM038) där Bubba Watson står som avsändare. Att göra en klocka för friidrott är kanske inte det mest självklara valet men snacka om ett vinnande samarbete genom en härlig blandning jamaicanska färger i kombination svett från en av världens snabbaste män.

Har du 3 miljoner över och är en av världens snabbaste män? Då kan du också få bära Richard Mille.

Det är inte utan att viss beundran man ser på denne Yohan Blake som förväntas ta över tronen från träningspartnern Bolt. Springer man en OS-final på 100 meter med en Richard Mille på armen förtjänar man verkligen att i framtiden bli världens snabbaste man. Punkt slut.

 

This entry was posted in Richard Mille, Richard Mille Tourbillon RM027, Richard Mille Tourbillon RM038. Bookmark the permalink.
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/67/119367/timetalk.se/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-a-lot/plulz/lib/Model/PlulzFacebookAbstract.php on line 1048