Två generationer Rolex GMT Master


Ibland har man tur att springa på likasinnade i dom mest underliga situationer. Det roliga är att dessa situationer ofta uppstår efter att man börjat skrapa lite på det översta lagret av en person – och vips så framkommer de mest fascinerade klockhistorierna man kan tänka sig.

En sådan situation uppstod när jag för första gången träffade en av landets mest slipade kompetens- och verksamhetsutvecklare. Det visade sig att denne herre inte bara var välklädd, mycket kompetent och ytterst rapp i käften. Han var även ett stort klock-freak med en fantastisk samling spännande klockor. Så idag när vi träffades hade han till min stora glädje klätt upp sin handled i en riktig klassiker: en 1986-års Rolex GMT Master 16750 med plexiglas, borrade horn och en riktigt murrig jubileumslänk.

Två generationer av en klassiker: Rolex GMT Master I och II.

Tur var väl då att jag plockat med mig den yngre systern: min egna ögonsten Rolex GMT Master II 16710, dagen till ära dressad i mörkbrunt vintage läderarmband. Vad som diskuterades under mötet mellan dem båda klassikerna är ytterst oklart, men att det bjöds på en hel del syskonkärlek är ett som är säkert!

 

This entry was posted in 16710, 16750. Bookmark the permalink.
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/67/119367/timetalk.se/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-a-lot/plulz/lib/Model/PlulzFacebookAbstract.php on line 1048