Triwa och Herr Judit – ett smakfullt samarbete


Triwa, klockmärket som fick hela landet att springa runt med färgglada Rolex-kloner, visar ånyo att man har bra koll. Triwa grundades så sent som 2007 och har en vision om att klockan är så mycket mer än tidsangivare. Även om det kanske är något uttjatat så stämmer det att klockor idag är mer av en accessoar där design spelar en viktig roll. Detta tog grabbarna i Triwa-gänget fasta på när de lånade klassiska klockmodeller och slängde in dem i en färgmaskin. Ut kom glada, lekfulla och trevliga klockor i olika material och i regnbågens alla färger – och till ett pris som i klocksammanhang kan liknas vid en spottstyver.

Smakfullt samarbete mellan Triwa och Herr Judit

Nu har Triwa teamat upp sig med Stockholms bästa vintagebutik för herrmode – Herr Judit – och skapat en spännande pjäs som andas retrodoftande inspiration. Vi pratar om en klocka som med fördel kan bäras till tweedkavaj, paisleymönstrad näsduk, virkad slips och bruna välputsade brogues på den tidiga vårpromenaden genom stan.

En doft av retro!

Klockan i sig doftar 1940-tal med en lite gulnad urtavla och Natoband i läder som ger en skön vintagekänsla. Klockan har dessutom ett mekaniskt urverk, vilket bjuder in till ett trevligt moment då man vaknar om morgonen och vrider upp klockan. Klockan är gjord i endast 200 exemplar, men vi ser fram emot fler spännande samarbeten framöver!

This entry was posted in Klocka, Mode, Triwa, Vintage. Bookmark the permalink.
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/67/119367/timetalk.se/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-a-lot/plulz/lib/Model/PlulzFacebookAbstract.php on line 1048