Sett på stan: Breitling Superocean Héritage 46


Nu när det enligt kalendern är sommar händer det något konstigt i mig. Likt en osalig ande sveper jag ljudlöst runt på stadens gator på jakt efter klockor som representerar diverse vattensporter.

Men varför gå över ån för att hämta vatten? Under lunchen visade det sig att en i sällskapet sportade inget mindre än en riktig bjässe gjord för stenhård vattensport: Breitling Superocean Héritage 46.

Times like this calls for a dive! Breitling Superocean Héritage 46

Generellt är ju Breitling ett märke som gärna vill förknippas med flygmaskiner, men associeras desto oftare med bilhandlaryrket. Synd säger jag. Breitling gör många fina klockor och har framförallt på senare år gjort några riktigt lyckade skapelser. En av dessa är just Superocean och främst Héritagemodellerna som bygger på Breitlings klassiska 1950-tals dykare.

En fin gammal Breitling Superocean från 1950/1960. Foto från Antiquorum

Det som gör den nya Breitling Superocean Héritage så mäktig är, förutom dess retrodoftande look, det snygga meshbandet som klockan sitter på. För er som vet: alla dykare av rang har åtminstone en dinka med meshband. Let’s go scuba!

 

 

This entry was posted in Breitling, Klocka, Superocean Héritage. Bookmark the permalink.
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/67/119367/timetalk.se/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-a-lot/plulz/lib/Model/PlulzFacebookAbstract.php on line 1048