Några med alla rätt – Rose & Born S/S 2012


Det finns få butiker i landet som skänker så mycket glädje till den välklädde mannens garderob. Grabbarna på Rose & Born på Grevgatan 2 i Stockholm ekiperar stadens alla sartorialists och har en fantastisk känsla för allt som hör till klassiskt mode med moderna influenser. Vi pratar om välskräddade kostymer, bomullskavajer utan stoppning, virkade slipsar, paisleymönstrade näsdukar, scarfs i alla dess färger, skor att dö för och en hel del grymma accessoarer. De levererar helt enkelt allt det som skiljer agnarna från vetet. Och inte minst – allt det som matchar en fin dinka runt handleden.

Så tag plats i din favoritfåtölj och njut av 2 minuters sann modehysteri från vårens/sommarens kollektion:

P.S. Den manliga modellen i videon som glassar runt i vanvettigt sköna outfits kanske ni känner igen? Det är ingen mindre en av Sveriges och kanske världens genom tiderna största manliga modeller, Alex Lundqvist. Han har ett ganska bra CV med jobb för Hugo Boss, Versace, Guess m.fl. Det är nämligen så att Alex är storebror till en av de anställda på Rose & Born och bad faktiskt själv om att få vara en del av deras kampanjer. Jag hoppas han var smart nog att ta betalt i valfria kläder från butiken… D.S.

This entry was posted in Klocka. Bookmark the permalink.
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/67/119367/timetalk.se/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-a-lot/plulz/lib/Model/PlulzFacebookAbstract.php on line 1048