Kvällslektyr – Lino Ieluzzi i D2


Min gode vän O. Bjørkum från landet som gav lusekoftan och fryspizzan ett ansikte skickade mig en liten trevlig överraskning i veckan. Det var inte vilken överraskning som helst, utan ett rykande färskt exemplar från magasinet D2, vilket närmast kan liknas vid en bättre version av Dagens Industris fredagsbilaga.

D2 har en förmåga att göra de bästa reportagen i de snyggaste miljöerna med de häftigaste människorna. Så även denna gång. I numret från 26 februari hade norrmännen – som vanligtvis inte kan beskyllas för en “impecable style” – lyckats göra ett fantastiskt reportage om den italienska stilen. Och självklart valde de att intervjua en av de främsta: Lino Ieluzzi.

I reportaget berättar Lino och 3 andra Italienska skräddarlärlingar (Luca Rubinacci, Andrea Luparelli och Simone Righi) öppenhjärtligt om deras syn på mode och hur en perfekt kostym bör sitta. Vi pratar om den mjuka, ofodrade kavajen från Napoli, om de breda slagen på kostymen från Roma, om de gubbiga byxorna från Firenze och slutligen Linos favorit, den dubbelknäppta kavajen från Milano.

Rekommenderas varmt som kvällslektyr till sängfösaren ikväll – buona notte!

 

This entry was posted in Lino Ieluzzi, Mode. Bookmark the permalink.
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/67/119367/timetalk.se/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-a-lot/plulz/lib/Model/PlulzFacebookAbstract.php on line 1048