Kaplans klockauktion – vad gör du på lördag?


Ungefär en gång i månaden håller auktionshuset Kaplans en klockauktion. Årets första auktion är redan nu på lördag 7/1, med start kl13:00. Har ni vägarna förbi kan det vara en kul sätt att börja klockåret 2012.

En hel del objekt i mellanprisklassen kommer att gå under klubban, men ett av de mer spännande objekten denna gång är nog ändå en klocka som kräver lite extra av bäraren:

Utropspriset för den här skönheten är 75 000 sek. Klockan är ju – som läsaren säkert vet – en Rolex Yacht-Master, med referensnummer 68628. Spännande med just denna pjäs från 1999 är såklart utformandet i 18k guld och den djuphavsblåa urtavlan. Ger ett härligt retro intryck och passar perfekt till färglada badbyxor när du hänger nere på Rivieran i sommar.

Och till dig som undrar: Man behöver inte vara kriminell eller bilhandlare för att bära upp en guldrolex, men det kräver helt klart en nypa mod kombinerat med en god dos självdistans!

 

This entry was posted in Brands, Klockor, Rolex and tagged , , , . Bookmark the permalink.
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/67/119367/timetalk.se/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-a-lot/plulz/lib/Model/PlulzFacebookAbstract.php on line 1048