Maktens män: Jacob Wallenberg – Rolex Daytona 6263


OK. Det må va hänt att vissa näringslivstoppar struttar runt med plastklockor innehållandes stegräknare, viktminskningsfunktioner, pulsmätare och annat trams som hör till en aktiv livstil. En aktiv livstil när du är i löpspåret ja – inte i styrelserummet.

Tunga företagsledare kör Rolex Daytona!

En företagsledare av rang som verkligen kan räknas till näringslivets högsta nivåer är Jacob Wallenberg. Med ordförandeskap i Investor, styrelseplats i Coca-Cola Company och MBA från Wharton torde han ha alla möjligheter att bära något trevligare än sportig pulsklocka på jobbet. Och som vilken annan företagsledare av klass väljer han en subtil pjäs när han klubbar igenom beslut i styrelserummet. När SvD i veckan basunerade ut att det sker en omflyttning i styrelserummen så visade det sig att Jacob Wallenberg lämnar Atlas Copco – men en Rolex Daytona 6263 på handleden. “Keep up the good work”, låter Paul Newman hälsa från graven!

Ikonen Paul Newman med sin Rolex Daytona

 

This entry was posted in Daytona, Paul Newman Daytona, Rolex. Bookmark the permalink.
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/67/119367/timetalk.se/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-a-lot/plulz/lib/Model/PlulzFacebookAbstract.php on line 1048