Hemma igen: Panerai PAM 112


Efter ett smärre missöde med min Panerai för några veckor sedan har guldklimpen nu åter hamnat hos sin husse. En morgon då jag i vanlig ordning skulle vrida upp urverket sa det plötsligt “klonk” och klockan slutade fungera. Efter lite sökande och diskuterande på diverse “Paniristi-forum” visade det sig att det var huvudfjädern som lossnat.

Min första tanke var “aj då, där försvann semesterkassan”. Reparationer av dyrare klockor brukar allt som oftast vara just…dyrare. Men döm om min förvåning när jag kliver in på en av stans bättre klockbutiker och får betala det facila priset om 750 kr! Visst, det var endast byte av huvudfjäder som krävdes, vilket troligtvis inte krävde särskilt mycket arbete, men just där och då var det som en sten lättade från mitt hjärta.

Min kompis PAM 112 är hemma igen efter en stund hos doktorn och alla i familjen mår efter omständigheterna mycket bra…
Byte av huvudfjäder var ett ingrepp som tog Nymans Ur mindre än en halvdag!

Oron var stor men glädjen desto större när jag efter endast en halvdag fick återse min kära Panerai PAM 112. En av sommarens favoritklockor är hemma igen och vi tackar Nymans för snabb och rekorderlig service!

This entry was posted in PAM 112, Panerai. Bookmark the permalink.
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/67/119367/timetalk.se/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-a-lot/plulz/lib/Model/PlulzFacebookAbstract.php on line 1048