Avicii – Audemars Piguet “New York 57th Street” Royal Oak Offshore


King of House rocking Audemars Piguet “New York 57th Street” Royal Oak Offshore

När vi ändå har housemusiken ekande i skallen så är det väl lika bra att vi dissekerar klockintresset hos genrens wonderboy Tim Bergling, a.k.a. Avicii. Som 23-åring har den gode Tim fått uppleva mer än många andra får uppleva under en hel livstid. Att spela inför tusentals och åter tusentals människor i eufori är vardagsmat för den unge stockholmaren. Och självklart ska grabben ha en redig klocka för att hålla koll på hur länge han stått bakom skivspelarna.

Avicii kör själv en mustig specialversion av Audemars Piguets värstingmodell Royal Oak Offshore, nämligen “New York 57th Street”. Konstigt namn kan tänkas, men inte om man förstår dess bakgrund. Klockan är nämligen ett limiterat verk som endast säljs hos Audemars Piguets flaggbutik i New York. Adressen till butiken är inte helt oväntat 65 East 57th Street, NY. Så om ni har fickan full av sedlar och har vägarna förbi NYC så tycker jag ni ska unna er en likadan klocka som vår svenske Superstar DJ Avicii!

This entry was posted in Klocka. Bookmark the permalink.
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/67/119367/timetalk.se/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-a-lot/plulz/lib/Model/PlulzFacebookAbstract.php on line 1048