“$5 MILLION” Hublot watch – du har väl råd?


Har du 5 miljoner dollar över?

Klockvärlden har väl aldrig beskyllts för att vara särskilt modest, i varje fall inte lyxmärken som Hublot. Hublot grundades så sent som 1980 och levde för några år sedan en ganska bortglömd tillvaro på marknaden. 2005 klev PR-mästarnas mästare Jean-Claude Biver in och tog över rodret på bolaget. Samma år lanserades modellen som fick alla stekare av rang att bli helt tossiga: Hublot Big Bang. Sen dess har det gjort otaliga spinoffs på denna maffiga pjäs och under 2012 års Baselmässa tog Hublot helt klart sitt skapande till nästa nivå med “The $5 MILLION Hublot watch.

Har du råd att vara utan?

Som namnet antyder har Hublot skapat en klocka som kostar likt en bättre våning på Östermalm: 5 miljoner dollar. Klockan i sig tog 14 månader och 17 personer att bygga. Den är baserad på över 1282 diamanter i totalt 140 carat och byggd helt i vitguld. Klockan köptes av The Hour Glass i Singapore och kan beskådas i Hublots flaggskeppsbutik i Marina Bay Sands.

Så varför inte ta en vecka ledigt, köp en förstaklassbiljett med Singapore Airlines, flyg ned till Orientens pärla och slå till!

Diamonds are forever, “$5 MILLION” Hublot watch

 

 

This entry was posted in Baselworld, Hublot, “$5 MILLION” Hublot watch. Bookmark the permalink.
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/67/119367/timetalk.se/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-a-lot/plulz/lib/Model/PlulzFacebookAbstract.php on line 1048